top of page

DETOKS KAMP İÇERİKLERİ;

Güncelleme tarihi: 3 Kas 2021

-Burada, başarısı kanıtlanmış 4’er günlük detoks programlar, kişilerin beklentileri doğrultusunda planlanmaktadır.

Bazı kişiler kısa bir süre için katılmak isterken, bazı kişiler de daha uzun süreli devam etmek ve hızlı bir şekilde sonuca ulaşmak isterler.

Ayrıca kapalı gruplara özel kişiselleştirilmiş programlar da yapılmaktadır.


Bu sebeple detoks kampları birçok farklı amaçlı kişiye ev sahipliği yapar. Bazıları daha fit bir görünüm için, bazıları da aşırı kilolarından kurtulmak için bu kamplara katılmayı seçerler.

-Detoks kamplarının zorlayıcı bir özelliği bulunmamaktadır.


Bu süreçte amaçlanan, kişinin doğru düzeni fark edip, kendi yaşam düzenine uyarlamasına yardımcı olmaktır.

Program sonunda, sağlıklı yaşam ve beslenmenin kişilerin hayatında sürdürülebilir bir yaşam tarzı olması hedeflenmektedir.


Bu şekilde kişi, bir öğün sırasında ne kadar kalori tükettiğini de öğrenir ve buna göre kendisine bir beslenme düzeni seçer.

-Bu kamplarda profesyoneller kişilere istedikleri her an destek olurlar. Gerek nasıl beslenmesi gerektiği, gerekse hangi egzersizleri ne zaman yapmasının daha efektif olacağı gibi birçok konuda kişiyi doğru bir şekilde yönlendirirler.

-Bu kamplarda toplu bir şekilde egzersiz yapmak oldukça eğlencelidir. Doğanın içinde yapılan yürüyüşler, yoga ve daha birçok aktivite kişileri ekstra motive eder ve ruhen de doyuma ulaşır.

-Bu tarz beslenme öğretileri, kişilerin uyku sürelerini düzenlemeye ve bazı alerji ataklarının sona ermesine yardımcı olmaktadır.


-Aktiviteler dışındaki boş zamanlarını değerlendirmek için de bireysel olarak vakit geçireceği birçok alternatif bulunmaktadır. Sosyalleşmek için de detoks kampları oldukça doğru bir adres olacaktır.




223 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
bottom of page